Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τα κλωνοποιημένα μαρσιποφόρα


Ο Ασκληπιός γεννήθηκε απ' το θεό Απόλλωνα και έζησε πάντα κο-ντά στους ανθρώπους, προσφέροντας τις γνώσεις του για το καλό τους. Κοσμείται από θείες αρετές και κυρίως από άδολη και ειλικρινή αγάπη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, από πίστη και αισιοδοξία στο κατ’ εξο-χήν φιλάνθρωπο λειτούργημά του, γι’ αυτό οι άνθρωποι τον λάτρεψαν, τον αγάπησαν πολύ για τις αρετές του αυτές και επειδή δεν ήταν κυρίως άπληστος, τον τιμούσαν και τον σέβονταν.
Η τόση αποδοχή και επιτυχία του Ασκληπιού ως ιατρού ανησύχη-σε το θεό του `Αδη Πλούτωνα. Παραπονέθηκε λοιπόν στο Δία τον αδελφό του, ότι θα μετέβαλε τους ανθρώπους από θνητούς σε αθάνατους και θα ερημωνόταν το βασίλειό του ο `Αδης. Ο Δίας τότε σκότωσε τον Ασκληπιό με τον κεραυνό του.
Εσείς κύριοι του 21ου αιώνα δεν είστε αγαπητοί από τους ανθρώ-πους. Και δεν είστε, γιατί σκοτώσατε την αισιοδοξία του Ασκληπιού για τη ζωή, δολοφονήσατε και διασύρατε με την απληστία σας τον άριστο γιατρό συνάδελφό σας.
Αν κανείς προσπαθήσει να ασχοληθεί με τα συμβαίνοντα στο χώρο της υγείας, θα σκοντάψει σε βιολογικά παράδοξα. Εκεί θα δείτε με ποιον τρόπο, το καλοκάγαθο από τη γέννησή του ανθρώπινο όν, μεταλλάχτηκε ή κλωνοποιήθηκε σε μαρσιποφόρο τέρας, όχι για να βάζει στη μάρσιπο το νεογέννητο από μητρικό και πατρικό φίλτρο, αλλά να σακουλιάζει τα φακελάκια των ανήμπορων να αντιδράσουν φτωχών και απλών ανθρώπων κατά κανόνα ασθενών, από απληστία!!
Πού είναι η Παιδεία σας κένταυροι του Ασκληπιείου φωτός; Τι κάματε τη μόρφωση που πήρατε στα εκπ/κά ιδρύματα; Πού είναι το ήθος σας; Ποιο είναι το χρέος σας απέναντι σ’ αυτό το λαό, που πλήρωσε τις σπουδές σας, τα Πανεπιστήμια, τους δασκάλους σας, τα βιβλία σας…..; Μερικών μάλιστα γαλονάτων μαρσιποφόρων, πλήρωσε ακόμα και τις «σκελέες» τους.
Χρωστάτε σ’ αυτό τον περήφανο λαό αγνώμονες και άφρονες «επι-στήμονες» του 21ου αιώνα, σύγχρονα άπληστα μεταλλαγμένα μαρσι-ποφόρα. Είστε συνυπεύθυνοι γι’ αυτά που συμβαίνουν σ’ αυτή τη χώρα. Και ΣΕΙΣ και ΜΕΙΣ που σας θρέφουμε σα στραβοί τόσα χρόνια. Τροπή και σε σας ηγέτες που δεκάδες χρόνια τώρα κάθεστε και κοιτάτε σαν ηλίθιοι τους διεφθαρμένους που δυσφημίζουν τους λεβέντες εκείνους γιατρούς, στις πλάτες των οποίων στηρίζεται η υγεία του λαού μας, τους «γιατρούς όλου του κόσμου», τους γιατρούς της γειτονιάς, τους γιατρούς της διπλανής πόρτας. Αυτή λοιπόν η μεγάλη μερίδα γιατρών, με επαγγελματική συνείδηση και σεβασμό στο λειτούργημά τους στηρίζει αυτή τι στιγμή το σύστημα υγείας και δίνει ελπίδα στο δοκιμαζόμενο λαό μας. Χωρίς αυτές τις φωτεινές εξαιρέσεις, θα είχε καταρρεύσει προ πολλού το Εθνικό μας Σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: