Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Το χρέος.


Το χρέος.
Το νέο καταστροφικό όπλο
της βαρβαρότητας
1. Εισαγωγή.  
 Στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο οικονομικά περιβάλλον δεν χρειάζονται όπλα, βομβαρδιστικά, άρματα μάχης και στρατεύματα για να κατακτήσει ο οικονομικά ισχυρός ένα κράτος και να το μεταβάλει σε αποικία και προτεκτοράτο. Απλά χρειάζεται λίγη υπομονή, μέχρι να καταστεί διαφθαρμένο το πολιτικό σύστημα της στοχοποιημένης χώρας, για να επιτρέψει και να ευνοήσει, με το αζημίωτο βέβαια, τον εκτροχιασμό της οικονομίας προς το χρέος, που αποτελεί σήμερα το πλέον αποτελεσματικό όπλο στα χέρια του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.  (εικόνα όλων)

2. Η επίθεση
Δημιουργούν στη χώρα έναν παράδεισο καταναλωτισμού. Μοιράζονται στους πολίτες αφειδώς καταναλωτικές κάρτες. Οι  «ηγέτες» αφήνουν το λαό τους ανυποψίαστο  και τον προτρέπουν και τον εξωθούν συνειδητά στην υπερκατανάλωση. Ο ανυποψίαστος Λαός σκορπάει ανέμελα  τα «ξένα δούρεια πακέτα» και τις ανεξέλεγκτες «ανιδιοτελείς» επιδοτήσεις και νομίζει πως η χώρα έχει πλουτίσει. Αλλά τελικά η χώρα ξαφνικά χτυπιέται συνολικά με υπερχρέωση και βουτηγμένη στα χρέη και στα ελλείμματα που δημιούργησαν οι φονικοί τόκοι και απαράδεκτοι όροι των επαχθών δανείων , λαβώνεται  θανάσιμα, ψυχορραγεί και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού!!  Τότε οι πολιτικοί  μαλώνουν το λαό και του λένε πως «μαζύ τα φάγανε».


3. Η σωτηρία
Οι φονιάδες των Λαών τρέχουν να της προσφέρουν  και πάλι φροντίδα και βοήθεια για να μην εκπνεύσει και κατάκοιτη όπως είναι,  τις αρπάζουν τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια και τα πολύτιμα περιλαίμιά της.
Την κρατούν  μισοπεθαμένη για να την ξεζουμίσουν σαν βδέλλες κολλημένες στο σώμα της. «Αποκρατικοποιούν» και «ιδιωτικοποιούν», ξεπουλάνε και ρημάζουν την περιουσία της, παραλύουν το Δημόσιο τομέα, βάζουν στο χέρι τον  ιδιωτικό τομέα με πρόσχημα την περιβόητη «ανάπτυξη» και τη «σωτηρία» της χώρας, που ετοιμοθάνατη ψυχορραγεί από το θανάσιμο πλήγμα που της κατάφερε το
σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο οικονομικά περιβάλλον!!
Και ενώ η ανεργία καλπάζει στη ρημαγμένη χώρα και οι άνθρωποι αυτοκτονούν κατά χιλιάδες,  οι εγχώριοι εγκάθετοι κουκουλοφόροι φαρφαρίζουν στα κανάλια και οργανώνουν συσσίτια για τους πεινασμένους στις πλατείες, ενώ οι κατακτητές της χώρας την ίδια στιγμή επεκτείνουν  
τα συμφέροντά τους με πολύ χαμηλό κόστος μεγιστοποιώντας την κερδοφορία τους!!
Αυτό θα πει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και αδύσταχτες αγορές!!
4. Το προτεκτοράτο «Ελλαδιστάν».
Όταν οι αγορές καθυποτάξουν τη χώρα οικονομικά, καταργήσουν την  εθνική κυριαρχία και ακυρώσουν τη λειτουργία των Δημοκρατικών θεσμών εντός της χώρας, τότε είναι όλα έτοιμα για τα επόμενα βήματα ολοκλήρωσης του πολεμικού σχεδίου:
·       Εγκαθιστούν δοτές κυβερνήσεις τύπου Ράιχενμπαχ και με εκτελεστή μια εγχώρια κυβέρνηση μαριονέτα, που θα προκύπτει είτε με διορισμό (Παπαδήμος, Μοντ) είτε συνήθως  από κατευθυνόμενες εκλογές ψυχολογικής βίας και εξαγοράς ανέργων, θα αποφασίζουν οι αυτέ οι δοτές κυβερνήσεις, πώς θα στίψουν τους λαούς και πώς θα διεκπεραιώσουν τη μοιρασιά της δημόσιας περιουσίας μεταξύ των δανειστών τοκογλύφων της χώρας.
·       Διαλύουν την εθνοκρατική οργάνωση της χώρας (αφού η χώρα έχει στερηθεί τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας), με τη μετατροπή της λειτουργίας της ΕΕ σε λειτουργία τύπου ΗΠΑ, όπου οι σημαντικές αποφάσεις σε οικονομικό και πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο θα λαμβάνονται με γνώμονα το συμφέρον της «ευρωζώνης» από την Γερμανία, τη Κομισιόν και το ΔΝΤ. Και τέλος
·       Προσδιορίζουν με αποφάσεις το καθεστώς σύνδεσης της κάθε ευρωχώρας  εισάγοντας το εθνοευρώ για κάθε κράτους μέλος της ΕΕ με διαφορετικές ισοτιμίες ( π.χ. Ευρωδραχή).
Με όλα τα παραπάνω σας λύνονται όλες οι απορίες για τον Ευρωμονόδρομο και για το ρόλο των Ελλήνων Πατριωτών πολιτικών. ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ !! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!!! ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ!!!! 
ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: