Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !



Τώρα, που η Ελλάδα απειλείται με ξένη κατοχή, είναι η ευκαιρία για τη "μητέρα" της Δημοκρατίας να σώσει την "κόρη" της, για να σωθεί και η ίδια από αυτήν.
...ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
...για να σωθεί η Δημοκρατία και η πατρίδα.
"...Τι άλλο να πω; ...Ό,τι είχα να πω, το είπα προεκλογικά ...Τώρα γυρίζω στη ...σπηλιά μου" ...Τάδε έφη Κωστάκης ...Κωστάκης ο τυροπιτάς. Τώρα, που "τσίμπησε" τον μισθό και τα προνόμια του βουλευτή, μάς "δουλεύει" ο άεργος και ανεπάγγελτος της Ραφήνας ...Στο όνομα της Δημοκρατίας βεβαίως-βεβαίως. Κατ’ αρχήν —και εντελώς πληροφοριακά— να πούμε στον Κωστάκη ότι ...τα αυτοσυντηρούμενα άγρια θηρία των δασών είναι αυτά, τα οποία γυρίζουν στις δικές τους σπηλιές για να "ξαποστάσουν" και όχι οι οικόσιτες κότες, οι οποίες βόσκουν στις αυλές και μετά γυρίζουν στα κοτέτσια των αφεντικών τους ...για τη δική τους ασφάλεια. Όσοι τρέφονται εξαιτίας των προνομιακών νόμων και των δημοσίων "συσσιτίων", είναι οικόσιτες "κότες" και ως εκ τούτου οι "σπηλιές" δεν τις αφορούν.
Ο Καραμανλής είναι προφανές ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.
Από τότε που υπάρχει τον ταΐζουμε. Όλη του η ύπαρξη είναι ένας διάσημος θείος. Τίποτε άλλο δεν έχει υπάρξει και τίποτε απολύτως δεν έχει κάνει ο ίδιος στη ζωή του. Άεργος και ανεπάγγελτος μπήκε από πολύ νωρίς στο "συσσίτιο" της Βουλής με στόχο να επιβιώσει εις βάρος της κοινωνίας. Άσχετος και ανεπαρκής ήταν ακόμα κι όταν ανέλαβε να μας κυβερνήσει. Στην κυριολεξία, πριν ο χοντρός κυβερνήσει ένα κράτος ολόκληρο, δεν είχε "κυβερνήσει" ούτε τροχήλατη φουφού με καλαμπόκια. Σήμερα, μετά την τρομερή του κυβερνητική "επιτυχία", η οποία τον καθιστά συνυπεύθυνο για την άθλια κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, ξαναεμφανίστηκε μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: