Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κατάλαβες καλά αγαπητέ μου φίλε τι γίνεται;

Το πρόβλημα είναι «να μείνουμε στο ΕΥΡΩ»!! Αυτό φαίνεται διαπραγματεύεται ο κ. Σαμαράς με τους «εταίρους μας»!! Πήρε παραμάσκαλα πεσκέσι και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη Σίμενς και νάτος, «ντζάτος και πραντζάτος», ανακοινώνει πως θα μείνουμε στο ΕΥΡΩ!
Δεν έχει σημασία αν καταργήθηκε η ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη για να πληρώσουμε τους τοκογλύφους!
Δεν έχει σημασία αν η νεολαία είναι άνεργη!! ‘Άλλο είναι να είναι κανείς άνεργος στην ΕΡΩΖΩΝΗ!
Δεν έχει σημασία αν οι Έλληνες επιστήμονες εκπατρίζονται και ξεπουλιούνται σαν ανεκτίμητο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στους «ΕΤΑΙΡΟΥΣ» μας!
Δεν έχει σημασία αν βάζουν λουκέτα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πηδάει ο κόσμος απ’ τα μπαλκόνια!
Δεν έχει σημασία αν με επιδοτούμενα προγράμματα κατέστρεψαν οι εταίροι μας και οι πολιτικοί μας την πρωτογενή παραγωγή μας και φτάσαμε στο σημείο να αγοράζουμε λεμόνια απ’ την Αργεντινή και να αγωνιούμε μήπως μας ξεριζώσουν και το αμπέλι που φυτέψαμε στο χωράφι μας!!
Το ζητούμενο φίλε μου είναι «να μείνουμε στο ΕΥΡΩ»!! «Σφάξε ’με αγαμ’ ν’ αγιάσω»
Να «μείνουμε στο ΕΥΡΩ» και δεν έχει σημασία πόσοι και ποιοί Έλληνες θα μείνουμε στο ΕΥΡΩ. Δεν έχει σημασία πόσοι και ποιοί Έλληνες θα επιζήσουμε. Οι διαπλεκόμενοι, οι φοροφυγάδες, οι φοροκλέφτες και οι ρουφιάνοι θα μείνουν όρθιοι! Αυτοί θ’ αντέξουν, για να συγκροτήσουν το μετα-ΕΟΚΙΚΟ νέο ισχυρό Λουξεμβούργο των διαπλεκομένων Ελλήνων!! Το ισχυρό Ελλαδιστάν!!
Τα ελεεινά πολιτικά κληρονομικά αποβράσματα σκοτώνουν καθημερινά το ΛΑΟ μας, τα εγγόνια μας, τα παιδιά μας, το γείτονά μας, για «να μείνουν μόνοι τους στο ΕΥΡΩ, παρέα με τους τοκογλύφους του ΒΟΡΑ»!!! Ας είναι καλά το θησαυροφυλάκιο της Ελβετίας! Κατάλαβες φίλε μου τι γίνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: