Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Οι δέκα κεφαλές του μνημονιακού μπλοκ



Το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ επιβάλλει στη χώρα μας, σταδιακά και γοργά, βήμα-βήμα, τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΡΓΜΑΤΩΝ, το ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ , τη ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, την οποία γνωρίσαμε από το 2009 και μετά με αποκορύφωμα τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, τις ατέλειωτες ορδές των ανέργων, ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ και την ΕΜΦΑΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ. Η μετανάστευση του εργατικού και επιστημονικού δυναμικού της χώρας μας έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.
Το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ  ΜΠΛΟΚ το εκπροσωπεί σήμερα στη χώρα μας Η ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΟΪΚΑ, που στηρίζεται σ’ ένα σημαντικό ποσοστό που έλαβε στις τελευταίες εκλογές. Το εκλογικό αυτό σώμα  της ΕΣΩ ΤΡΟΪΚΑΣ,  που υπήρξε προϊόν ΩΜΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ , ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και το  συγκρότησαν οι δέκα κεφαλές της σύγχρονης ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ:


1.           Οι τρομοκρατημένοι πολίτες, οι μικροκαταθέτες, θύματα της ωμής καθημερινής ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής καταστροφολογίας και της ανεπίτρεπτης παρέμβασης θεσμικών παραγόντων της ΕΕ στα εσωτερικά της Χώρας μας,  με την οποία καλούσαν τους Έλληνες ψηφοφόρους  «να προσέξουν» μπροστά στα «χειρότερα» που θα τους βρουν, αν επικρατήσει το αντιμνημονιακό μπλοκ. Τώρα σερβίρουν πως «αν γκρεμίσουμε την τρόικα, θα καταστραφεί η Χώρα». 
2.           Οι οικονομικά ισχυροί αυτού του τόπου, που πλουτίζουν ασύστολα ακόμα και σήμερα,  
3.           Οι φοροφυγάδες, οι ντόπιοι τοκογλύφοι και οι πάσης φύσεως μονίμως και στερεοτύπως διαπλεκόμενοι θεσμικοί λειτουργοί, που θέλουν διακαώς να συνεχίσουν το προσφιλές τους σπορ, αφού τους προστατεύει τόσο το υπάρχον σύστημα, ώστε υπουργοί σήμερα εν μέσω βαθειάς ύφεσης να κρύβουν στα συρτάρια τους λίστες με ονόματα επώνυμων φοροκλεπτών, υπακούοντας στην εντολή τους: «μη μου τη μάσα τάραττε»
4.           Οι διαπλεκόμενοι και διαφθαρμένοι πολιτικοί, ενταγμένοι με κάθε θυσία στο πλούσιο «συσσίτιο της Βουλής»,  συνεχίζουν να παίζουν «το βιολί βιολάκι» τους. Λένε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ακόμα και στους ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, όπως έκαναν διαχρονικά τόσα χρόνια, χωρίς ίχνος υπευθυνότητας απέναντι στην ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ απ’ τον Ελληνικό λαό, τον οποίο προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να τον εκμαυλίσουν και να τον καταστήσουν συνένοχο στο διαρκές έγκλημά τους. Μερικοί γερασμένοι βρικόλακες της Βουλής, πραγματικοί δεινόσαυροι της πολιτικής σκηνής, επιμένουν να τους βρει ο χάρος στα έδρανα  εμπορευόμενοι αδιάντροπα και ασύστολα τα οράματα του λαού μας και υπερασπιζόμενοι ως αυτόκλητοι συνήγοροι τα καθάρματα της πολιτικής ζωής.
5.           Οι επαγγελματίες εργατοπατέρες συνδικαλιστές, οι οποίοι συνεχίζουν να υπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες ακόμα και σήμερα που, ενώ γνωρίζουν την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, τους καλούν σε απεργία, για να χάσουν και το ελάχιστο μεροκάματο που τους απέμεινε. Δεν τους καλούν βέβαια σε ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ εκτός ωραρίου και εκτός πενθημέρου με αίτημα ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ και δεν καλούν ταυτόχρονα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) εκείνη την ημέρα να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, ώστε να μπορούν οι πολίτες να κατέβουν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εμπαίζουν φανερά και ασύστολα τους εργαζόμενους!!
6.           Τα ΒΟΛΕΜΈΝΑ και προσφάτως εγκατεστημένα κομματικά περιφερειακά  ΦΕΡΈΦΩΝΑ της κεντρικής εξουσίας με τους εκάστοτε εναλλασσόμενους συνδαιτυμόνες τους.
7.           Οι ντόπιοι τραπεζίτες και οι συνεργάτες τους, που για να κερδοσκοπήσουν, εξάγουν ανενόχλητοι τον ιδρώτα του λαού μας, «συνεισφέροντες» έτσι στην «αναπτυξιακή πορεία της χώρας».
8.           Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι συνδαιτυμόνες δηλαδή στο φαγοπότι  ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ), οι οποίοι τα έχουν μεταβάλει σε αποβλακωτήρια και σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ), ώστε σε μια ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΈΝΗ Ελλάδα να είναι μαζί με τους άλλους «έχοντες και κατέχοντες» μαύρο χρήμα οι αυριανοί ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ!!
9.           Οι παντός είδους αφελείς χλιδοπένητες και αφροσαμπάνηδες,  οι αλλοτριωμένοι χειροκροτητές της κάθε κατάστασης,  οι μεροκαματιάρηδες, οι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι μακαρίως διαβιούντες και σε πλήρη άγνοια διατελούντες μικρομεσαίοι του «καναπέ», της «πισίνας» και της «αφροσαμπάνιας». Όλοι αυτοί που νόμισαν και πίστεψαν πως άλλαξαν κοινωνική τάξη και κοινωνικό στάτος, επειδή κατάφεραν και «άλλαξαν το βαμβακερό βρακί με μεταξωτό». Μας θυμίζουν τους συμπαθέστατους  «γύφτους» που ήθελαν  να γίνουν βαρόνοι. Φόρεσαν λοιπόν μεταξωτό βρακί κι απ’ τη χαρά τους τόχεσαν!!
10.        Οι κενολόγοι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΤΕΣ «ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ» , που επειδή «θα μείνουμε στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ», πρέπει να καταστρέψουμε και να υποθηκεύσουμε το μέλλον των επερχόμενων γενεών, τα βολεμένα αυτά και εν πολλοίς άσχετα πανεπιστημιακά παπαγαλάκια των τηλεοπτικών παραθύρων, οι στημένοι «οικονομολόγοι» της βαρβαρικής εκδοχής, οι  «αφελείς ειδικοί», που υποστηρίζουν με την ατελείωτη κενολογία τους πως η χώρα σώνεται, σκοτώνοντας το ΛΑΟ της και ξεπουλώντας την περιουσία της!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ. Η αντιφατικότητα στη σύνθεσή του μας επιτρέπει να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις:
α) Η Χώρα δεν κινδυνεύει μόνο από το χρέος και το έλλειμμα, αλλά κυρίως από την άγνοια και τη  διαπλεκόμενη διαφθορά!!  
β) Αρκετοί πατριώτες εκβιάστηκαν και εξαπατήθηκαν, γιατί βρέθηκαν σε κατάσταση ΣΟΚ. Ιστορικά όμως οι Έλληνες δεν συνηθίζουν να πεθαίνουν στον καναπέ περιμένοντας το «σωτήρα» τους. Γρήγορα θα ξεπεράσουν το ΣΟΚ, θα αντιληφτούν τι ακριβώς συμβαίνει στον τόπο τους και θα δυναμώσουν το δημοκρατικό αντιμνημονιακό μπλοκ, για να σώσουν και τον εαυτό τους και τη χώρα μας από τα νύχια της σύγχρονης φονικής μαύρης αράχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: